Денес ретко ќе најдете уреди кои треба да бидат единствено функционални. Сега е важно и како изгледаат. Ова пред сѐ важи за опремата како рутери, безбедносни камери, аларми и слично, но благодарение на неколку компании иднината навистина изгледа убаво дизајнирана. Starry Station e нов рутер кој доаѓа со прекрасен дизајн, екран на допир и можност […]

Прочитај повеќе