WhatsApp нема повеќе да нуди поддршка за постарите мобилни телефони. Ова се однесува на Nokia и BlackBerry, но и на Android 2.1 и 2.2 и Windows Phone 7.1. Оваа промена нема да засегне најголем дел од корисниците во Македонија, бидејќи најголем број на телефоните се понови од Android 2.2, но во државите во развој ова […]

Прочитај повеќе