Twitter и досега нудеа логирање преку безбедносниот HTTPS метод, но новина е што сега тоа можете да го нарправите со еден клик во нагодувањата на вашиот профил и да ја одберете оваа опција да биде овозможена постојано.

Прочитај повеќе