TP-Link TL-WR740N е комбиниран жичен/безжичен мрежен уред кој најчесто се користи и е предвиден за мали канцеларии и домашни безжични мрежи, пишува SaleSk во својата рецензија на „рутерчето“.

Прочитај повеќе