За мобилната фитнес апликација SportyPal пишувавме пред скоро две години, во периодот кога апликацијата се појави на пазарот. Денес SportyPal успеа да стане една од најдобрите мобилни спортски апликации на светската сцена и влезе во соработка со Sony Ericsson да биде преинсталирана во нивните мобилни уреди и други спортски додатоци. SportyPal е мобилна апликација креирана […]

Прочитај повеќе

SportyPal e бесплатна спортска апликација за мобилен телефон, поточно апликација коja вклучува неколку елементи за да овозможи подобро искуство додека џогирате, шетате подолго во природа, возите велосипед или ролерки… Aпликацијата користи GPS технологијата за да ја мапира стазата по која се движите, истовремено собирајќи разни податоци за трчањето: темпо, движење, растојание, потрошени калории…

Прочитај повеќе