HBO прави сè што е во нивните можности да ги отстрани спојлерите за популарната серија Game of Thrones од YouTube. Kорисникот познат како Spanish Spoiler објавува детали и сцени кои ги откриваат клучните моменти во новите епизоди, и тоа го прави 2 дена пред да биде емитувана таа епизода. „Не можам да објавувам спојлери за […]

Прочитај повеќе