Клиентот е секогаш во право, дури и кога не е во право. Тоа е мантрата на модерниот бизнис, која со друштвените мрежи станува сериозна идеја која брендовите треба да ја размислат поубаво. Не бидејќи клиентот е навистина секогаш во право, туку бидејќи може да го сподели своето искуство со сите други кои ќе му веруваат повеќе нему бидејќи му се пријатели, отколку на некоја непозната „корпорација“ или „бренд“.

Прочитај повеќе

<Надополнето 25.02.11>Google Cloud Connect за Microsoft Office сега e достапен за сите корисници.
 
Cloud Connect плагинот ги синхронизира веб базираниот Google Docs со Microsoft Office, овозможувајќи едитирање на документите со Office интерфејс при тоа користејќи ги веб можностите на Google Docs како пристап на документите од било каде (вклучувајќи и од мобилен) или споделување на документите.

Прочитај повеќе

SugarSync е уште еден веб сервиси кои овозможуваат споделување, закачување и складирање на фајлови на облакот до кои можете да пристапите од секаде, од десктоп компјутерот, лаптопот, па и од мобилниот телефон.

Прочитај повеќе

Сите сакаме да реобјавуваме, е насловот на блог постот во кој Wordpress ја најави новата опција.

Прочитај повеќе