Meteor е бесплатна апликација за мерење на брзината на вашата интернет конекција. Првенствено се изделува од морето слични апликации по тоа што нити заклучува корисни функции зад платежен ѕид нити пак константно ви сервира иритирачки реклами. Апликацијата е бесплатна во вистинската смисла на зборот и одлично се справува со најчесто користените мрежи, почнувајќи со wi-fi […]

Прочитај повеќе