Се чини дека автономните возила нема да имаат никаков проблем по промената на администрацијата во САД. Основачот на Tesla, Илон Маск и Тревис Каланик од Uber се дел од новиот форум на советници на Доналд Трамп. Со ова бројот на членови на советодавниот форум на Трамп сега е зголемен на 18. „Се радувам на соработката […]

Прочитај повеќе