Над 2.500  фајлови, од кои најголем дел од фондацијата Отворено општество се споделени јавно достапни на DCLeaks. „Благодарение на него (Џорџ Сорос) и неговите слуги светот мисли дека САД се крвопии, а не светилник на слободата. Неговите робови, убиваат милиони и милиони луѓе, и го прават побогат. Сорос е олигарх кој ја спонзорора Демократската партија, […]

Прочитај повеќе