Почетокот на Септември, во Скопје ни претстои интересен настан. Sopro ќе биде домаќин на Sopro AI Hackathon. ШТО е Sopro AI Hackathon? Sopro е дигитална маркетинг агенција, која иако се класифицира во маркетинг секторот, подржана е од иновативен софтвер и IT тим од суштинско значење кој работи со најнови технологии и ги следи последните трендови […]

Прочитај повеќе

Британската компанија Sopro после шест години на британскиот и пет години на македонскиот пазар, пред неколку недели ја отвори својата четврта канцеларија во срцето на градот Скопје, на плоштад Македонија.  Sopro постои благодарение на неверојатен тим и иновативна технологија. Иако се класифицира во маркетинг секторот, станува збор за компанија поддржана од брилијантен софтвер и тимот […]

Прочитај повеќе