Monster Hunter: World, една од најголемите новитети од Е3 конференцијата на Sony и понатаму продолжува со потплалување на гејмерските страсти. Играта која првин ќе излезе за конзолите, а потоа и за PC се чини дека ќе ги задоволи борбените вкусови и на најпребирливите гејмери. Низ следниве 14 трејлери можете точно да процените на кој начин ќе […]

Прочитај повеќе

Со оглед на тоа дека Uncharted е од еден од најпопуларните PlayStation серијали, претпоставуваме дека од Sony не се мислеле премногу со што да ја започнат конференцијата. Токму поради тоа, посетителите ја имаа ексклузивната можност да се запознаат со Uncharted: The Lost Legacy. Спинофот ќе биде во форма на самостојна игра, а ги следи Клои […]

Прочитај повеќе