Викендов во Ровињ, Хрватска, за време на најголемата регионална конференција за медиуми и маркетинг Weekend Media Festival стандардно, веќе неколку години по ред се одржаа и наградите за најдобрите пријавени дигитални проекти – SoMo Borac.  Со повеќе од 130 пријави во девет категории, SoMo Borac е една од водечките натпревари во полето на дигиталниот маркетинг […]

Прочитај повеќе

SoMo Borac наградите беа стартувани пред четири години со цел да ги препознаат најдобрите дигитални проекти од целиот регион. Со бесплатни пријави, регионално жири составено од професионалци од целиот Балкан, вклучувајќи ја и Македонија, SoМo Borac е интересен настан преку кој дигиталните агенции од регионот ја добиваат својата афирмација, на минатогодишните награди го добивме и првиот македонски финалист на SoMo – New […]

Прочитај повеќе