„Анти-стрес“ сервисот Soluto, сервис кој овозможува полесно бутирање и одржување на Windows, сега претстави и втора верзија. Новинaтa е што сега може да додадете пријател(и) да ви помогне со проблемите околу компјутерот. Ова може да биде корисно за сите ИТ професионалци кои сакаат да им помогнат на своите пријатели, најблиската фамилија или пак на бизнис […]

Прочитај повеќе

Soluto е алатка која користејќи го корисничкото знаење ќе ве советува што да направите да го олесните стартувањето на компјутерот со тргање на непотребните работи, а сега, новиот Soluto ќе ви помогне да го олесните стартувањето на прелистувачот.

Прочитај повеќе

Soluto е софтвер кој ги пронаоѓа и решава грешките кои го успоруваат компутерот, користејќи ја својата PC Genome база на податоци за софтверите генерирана од други корисници.

Прочитај повеќе

Денешен стартап може да биде утрешниот Google или Facebook. Подолу се неколку стартап компании и сервиси од две натпреварувања, ТechCrunch Distrup и Startup 2010.

Прочитај повеќе