BrownFolder е сајт каде можете да најдете еден куп бесплатен софтвер. Иако вакви сајтови има многу, сепак oва е важен сајт бидејќи е „made in Macedonia” . BrownFolder e креација на Филип Николовски (познат како Pinky на форумот).

Прочитај повеќе