Велат дека најдобрите работи во животот се бесплатни. Ова е особено вистинито во поглед на различни софтверски решенија. Здравата конкуренција и имплементирање поразлични тактики за заработка, имаат допринесено до експлозија од  квалитетен и исклучително корисен софтвер за корисникот. Кога изборот е огромен, лесно можете да се најдете во ситуација да не знаете со што да […]

Прочитај повеќе

Google во мај се збогати со можност за пребарување на авионски летови, сè што треба да  направите е да го напишете местото од каде тргнувате и вашата дестинација, и Google ќе ви прикаже распоред на авионски летови. Сега Google, во обид да ги подобри услугите за пребарување летови, го стартува Google Flights пребарувањето која ќе им […]

Прочитај повеќе

Во своето 13 месечно истражување на 240 милиони веб сајтови Google откри дека 11.000 веб страни се инволвирани во ширење на лажни анти-вируси.

Прочитај повеќе