SocialDeck, компанија основана во 2008 година, со визија да овозможи играње видео игри „секаде, во секое време и од секој“ е најновата, петта по ред, аквизиција на Google кој сериозно се спрема за својата друштвена мрежа, најверојатно со име Google Me.

Прочитај повеќе