Да, добро прочитавте. Amazon ја презентира новата услуга со која на заинтересираните компании ќе им испoрача камион со кој ќе ги префрла податоците од компаниските податочни центри во облакот на Amazon. Ова е еден од новитетите кои Amazon ги најави на конференцијата во Лас Вегас. „Snowmobile овозможува едноставно префрлање на огромни количества на податоци до облакот. […]

Прочитај повеќе