Компанијата Snapchat го менува името во Snap Inc. Ребрендирањето, иако мало во овој случај, не е новитет кај популарните компании и го користеле повеќе препознатливи брендови и во минатото, особено затоа што им дава и бесплатен ПР околу целиот тој процес. Поголемо изненадување деновиве е што друштвената мрежа презентираше хардвер. Snap презентираше очила за сонце […]

Прочитај повеќе