Екстремно загаден воздух, алармантни текстови за нус појавите и рушење рекорди во категоријата најзагадени градови во светот. Тоа е реалноста и оваа зима во која сите заедно и повторно ќе се гушиме. Со цел да се придружиме кон многубројните апели да се превземе нешто, да се апелира до сите и да се зголеми свесноста за […]

Прочитај повеќе