Секојдневно отвораме стотици прозорци, им ја менуваме големината, ги шетаме лево-десно, ставаме во преден план еден прозорец само за да го смениме со некој друг набргу. Сево ова знае да биде исцрпувачко, особено кога работите со ограничувачките можности во Windows оперативниот систем. Имено, десен клик на еден прозорец нуди опција за менување на положбата, минимизирање, […]

Прочитај повеќе