(„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори да го модернизираaт образованието. Ако ви се допадна овој пост, посетете го блогот на Brainster. Ако ја поддржувате оваа иницијатива споделете со пријателите) Велосипедот повторно станува едно од омилените превозни средства на луѓето. Oд 2003 година наваму се произведени повеќе […]

Прочитај повеќе