Бројот на подкасти е огромен, најголем дел од водителите од аматери стануваат професионалци, а рекламите започнуваат да пристигаат. Големите медиуми редовно ги додаваат во својата програма, но компанијата која го започна целото ова, засега не го следи трендот, вели New York Times. Проблемот е што Аpple не им помага на креаторите на подкасти, освен што […]

Прочитај повеќе