Вчера, ве запознавме со проектот на Google кој ви дозволува да дешифрирате древни египетски симболи, а денеска би сакале да ве охрабриме да се забавите така што ќе решите онлајн сложувалка со вашите пријатели, нешто што особено би било ценето во време на социјално дистанцирање. Посетете го Puzzle Party, изберете една од три можни тежини […]

Прочитај повеќе

Развиена од Енди Милојкоски, Raining blobs никогаш не можеше да биде мобилна апликација како што започна. Сложувалката со кул јапонски дизајн нуди многу повеќе од едноставен гејмплеј што може да се има на екран на допир. Наменета е за сериозни играчи, бара брзи реакции и до шест противника кои пред себе имаат вистински предизвик. Затоа […]

Прочитај повеќе

Не мора да имаш програмерски вештини да хакнеш нешто, да промениш изглед на сервис. Потребно ти е само креативна идеја.

Прочитај повеќе