Adobe претстави демо од Photoshop за iPad, кој за разлика од претходните eдноставни Photoshop Express верзија, ова демо покажвува повеќе можности, пред се има layers (слоеви) кои се едни од клучните алатки за работа при манипулирање и креирање на сликите.

Прочитај повеќе