(„Стартап алатки“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори да го модернизираaт образованието. Ако ви се допадна овој пост, посетете го блогот на Brainster. Ако ја поддржувате оваа иницијатива споделете со пријателите) Изработката на профи презентација во која содржината одлично ќе се вклопи со одбраниот дизајн бара време и креативни […]

Прочитај повеќе