Имате голема колекција од фотографии и уште поголема желба константно да им ги сервирате на најблиските? Веќе кога ги мачите, мачете ги со стил и наместо стерилно листање на фотографиите пуштете им слајдшоу со интересни ефекти. Photostage Slideshow Software Free е корисна апликација со која можете да ги трансформирате фотографиите во релативно импресивно слајдшоу. Можете […]

Прочитај повеќе