Шансите дека порано или подоцна сте слушнале за Skyblivion се исклучително високи, со оглед на тоа дека модот е пет години во развој и, по сѐ изгледа и понатаму продолжува со истото споро темпо. Имено, тимот, кој е целосно составен од доброволци, реши да влезе во 2017-та со уште еден трејлер и ветување дека Skyblivion […]

Прочитај повеќе

Skyrim Special Edition ќе биде спремна за вас на 28 октомври. Прашањето е, меѓутоа, дали сте вие спремни за неа? Ремастер верзијата на мега-хитот од 2011-та година бара значително помоќно чудовиште, особено доколку сакате да уживате во максималните потенцијали на графичка надградба. Чисто за споредба, ова е минималната побарувачка за оригиналната Skyrim од 2011: Dual […]

Прочитај повеќе