Microsoft го лансираше Skype 8.0. Новата надградена верзија доаѓа со HD видео. Тоа е првата надградба, а двете најверојатно и поважни надградби, криптирањето и снимањето разговори доаѓаат подоцна. Засега Skype 7.0 и Skype 8.0 ќе функционираат паралелно, но од 1 септември единствена функционална верзија ќе биде 8.0. Иако има време, Microsoft ги советува сите корисници да […]

Прочитај повеќе