Ако има популарен локален настан, тогаш очекувајте да има и дискусија на друштвените мрежи, посебно на Twitter каде има се повеќе македонски твитерџии кои секогаш започнуваат интересни дискусии со секогаш забавни коментари, секогаш со огромна доза на хумор и сатира.

Прочитај повеќе