Иницијативата чија цел е јакнење на ИТ заедницата во Македонија. TechMeetup, организира нова средба оваа недела. Вообичаено, говорниците и темите се интересни, а ниту оваа средба нема да биде исклучок. Пред „гостите“ ќе се обратат: Ермал Садику, директор на Linkplus IT; Лазо Апостолски, Senior Java Developer; Игор Трајковски, основач и директор на Time.mk. Темите кои […]

Прочитај повеќе