„Штом ќе започнете, ќе видите дека ова е како најнапредното лего искуство на сите времиња.“ вели актерот Тери Крус за своето искуство во склопување на десктоп. Г. Крус својот прв компјутер го состави пред околу една година. Сега за Business Insider зборува за причините поради кои се одлучил на овој потег.

Прочитај повеќе

Што е подобро? Да земете бренд компјутер или да составите еден според ваш вкус со разни компоненти? Оваа жешка тема ја стартуваше членот DigiSoft кој ги преферира брендираните ПЦ-ја. Дел се согласуваат, дел од членовите преферираат составување компоненти.

Прочитај повеќе