Фитнес скенерот на Naked Labs е најверојатно најсофистицираниот фитнес уред кој може да го поседувате. Уредот доаѓа со огледало и вага, кои го скенираат целото тело и ја регистрираат тежината, а потоа го одредуваат индексот на телесни масти. Naked 3D Fitness Tracker доаѓа со Intel процесор, Wi-Fi антена, ротациона плоча, апликација за паметен телефон и […]

Прочитај повеќе