(„Стартап алатки“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори да го модернизираaт образованието. Ако ви се допадна овој пост, посетете го блогот на Brainster. Ако ја поддржувате оваа иницијатива споделете со пријателите) Доколку сметавте дека менаџирањето на репутацијата е само за големите бизниси, размислете подобро. Со појавувањето на социјалните медиуми, […]

Прочитај повеќе