Сите мои слики што ги чувам, на Фејсбук ги редам тагнувам, само најдобрите ги бирам, на профајл пикчр да ги закачам… ова е текст од нова обработка на песна на Ареа, која е пародија на Facebook.

Прочитај повеќе