Љубителите на адреналин и брзина овој викенд имаа причина да се радуваат. Formula 1 и Nascar најавуваат дека натпреварите нема да запрат поради Ковид-19, но ќе бидат префрлени од асфалтот во виртуелниот свет. Викендот веќе се извозени и првите трки. Ако не сте вљубеници во симулациите тогаш првата работа која ќе ве изненади е колку […]

Прочитај повеќе