Од излегувањето во 2014 година, The Sims 4 исфрли четири експанзии, пет пакети со проширени или нови гејмплеј механики и дванаесет пакети со нови предмети за вашиот дом. Но, никако кучиња. Ниту мачиња. Најновата експанзија планира да го промени тоа. The Sims 4: Cats and Dogs ќе воведе нова алатка преку која сим фанатиците ќе […]

Прочитај повеќе

Најновото проширување за The Sims 4 ќе се надоврзе на вообичаениот гејмплеј со можностите за живеење во стан. The Sims 4 City Living се одликува со нов свет, наречен Сен Мајшуно, каде ќе можете да започнете живот во големиот град и да им дозволите на вашите Sim ликови од прва рака да ги искусат таквите предности […]

Прочитај повеќе