Малку лоши работи би можеле да кажеме за Warhammer: Vermintide 2. Се работи за феноменална ко-оп игра во фантазиски опкружувања, со исклучително уникатни ликови и интригантни гејмплеј механики. Фановите на Left4Dead игрите има да се чувствуваат како да се дома со оваа игра. Fatshark, меѓутоа, и те како го имаат надградено урнекот кој беше воспоставен од […]

Прочитај повеќе