Независно од тоа дали сте фан на конзолата на Sony или Microsoft, фактот е дека и понатаму е исклучително тешко да се најде на продажба. Ако може да се верува на челното лице од Xbox, Фил Спенсер, фрустрацијата од недостатокот на PS5 и Xbox нема само да продолжи до крајот на годината туку и би […]

Прочитај повеќе