Споделувањето на поголеми фајлови не секогаш е едноставно. Mozilla има намера ова да го промени со нов и супер едноставен сервис – Send. Откако ќе отидете на страната, сѐ што треба е да гo прикачите фаjлот кој сакате да го споделите. Потоа Send креира линк кој треба да им го испратите на корисниците кои треба да […]

Прочитај повеќе

Facebook направи мала промена при објавување на коментарите – го тргна копчето Comment и сега доволно е само кликање на Enter да се објави коментарот.

Прочитај повеќе