Kликнувате next и на вашиот екран се појавува слатка девојка која е спремна да ја соблече маичката. Но наместо нешто секси, пред вас се појавува демон кој превртува очи и криви врат. Застрашувачки! Но и креативно. Ова е новата вирална кампања на Last Exorcism која се случува на ChatRoulette.

Прочитај повеќе