YouTube доживеа мал музички јубилеј откако го добија и десеттото музичко видео со над милијарда прегледи. Тоа што е интересно е што по рекордот на Psy со Gangam Style, видеата на музичарите сега побрзо стигаат до милијарда прегледи, а кога музиката е во прашање токму YouТube e првиот избор на корисниците. Последната песна која се […]

Прочитај повеќе