Security Guru е нова безбедносeн водич кој им помага на корисниците кои не се експерти да ги одберат најдобрите безбедносни апликации за нив. Креирана е од тим на дизајнери и програмери кој е предводен од Предраг Тасевски, безбедносен експерт од CyberSecurity.mk. Сервисот има за цел да служи како помош на корисниците да најдат подобра заштита […]

Прочитај повеќе