Месецот јуни со години наназад се асоцира со огромната летна распродажба, не само на Steam туку и на другите веб сајтови. Со полна пареа, клучеви за дигитални игри се продаваат со попусти кои се движат од скромни 33% па сè до бесрамни 95%. Токму поради ова, поголемиот број гејмери гледаат на јуни како на уникатна […]

Прочитај повеќе

Една од нашите омилени ММО игри, The Secret World ќе заплива во водите на бесплатни-за-играње игри. Транзицијата ќе стапи на сила оваа пролет, и ќе дојде со подобрен борбен систем и начин на напредување, како и подобрени визуелни елементи. Згора на тоа, целата приказна, над 100 часа, ќе бидe целосно бесплатнa за сите кои копнеат […]

Прочитај повеќе