Понекогаш, имате потреба да заштитите одредени приватни пораки, или да сокриете одредено значење во фотографија. Secret Messager е бесплатна алатка за AES-256 енкрипција. Со оваа мало животинче, можете да наметнете безбедносен слој на сите приватни пораки пред да ги испратите до саканото лице. Дополнително, Secret Messager може да ги шифрира сите ваши лични фајлови, како […]

Прочитај повеќе