Се наоѓате со часови пред вашиот монитор. За попријатно искуство, се препорачува да се прилагодува светлината на мониторот според времето од денот. Имено, повеќе светлина за време на денот, но затемнет монитор за време на ноќните часови. Преку целосно нов дизајн, најновата, четвртта верзија на ScreenTemperature ви дозволува да ги наместите најсоодветните бои и светлина […]

Прочитај повеќе