Amazon Echo е еден од најинтересните понови производи на пазарот. Ова секако не значи дека ќе бидат поштедени од исмевање. Saturday Night Live креираше сегмент околу Echo, во кој истовремено исмeва некои од однесувањата на постарите луѓе.

Прочитај повеќе