Samsung ја најави надградбата на Notebook 9 Pen. Компанијата најави две верзии на хибридот, 13 и 15 инчен модел. Сепак за прв поглед на уредите ќе мора да почекаме до јануари кога уредите ќе бидат претставени на CES во Лас Вегас. Но, не сме сосем без податоци, дознавме барем нешто за хардверот. Процесорот е ист […]

Прочитај повеќе