Минатата година Samsung ги повлече своите Galaxy Note 7 уреди поради сериозни прoблеми и експлозии на батеријата. Оттогаш се појавија неколку вести за повторна продажба на Note 7, но сега и официјално Samsung става крај на оваа приказна. Деловите од Note 7 ќе бидат искористени во нов уред, Note FE (Fan Edition). Досега се повлечени 2.5 милиони […]

Прочитај повеќе

Минатата недела се запалија вкупно седум Note 7 уреди ширум светот, проблемот е поголем бидејќи шест од овие уреди се заменети и потврдени како безбедни од страна на Samsung. Најголем дел од медиумите кој го прогласија Note 7 за најдобар Android уред ја повлекоа препораката. Samsung минатиот месец ги повлече телефоните, а компанијата сега има […]

Прочитај повеќе

Најголемиот производител на паметни телефони Samsung, како што вчера објавивме најави дека новите пратки на Note 7 ќе доцнат, а денес вестите се веќе полоши. Постои можност Samsung да ги повлече сите Galaxy Note 7 уреди, јавува Verge. Компанијата го одложи лансирањето на телефонот во Велика Британија, а се бара начин да се повлечат и […]

Прочитај повеќе