Интернет страницата Lyoness.mk е прогласена за Сајт на годината за 2017. Манифестацијата Сајт на годината се одржа на 16 декември во фоајето на МОБ. Организацијата е на дигиталната маркетинг агенција „Media Solutions“, со поддршка на Министерството за култура, и Град Скопје. Вообичаено се доделуваат награди во повеќе категории. Победникот, исто така, е избран според гласовите од интернет посетителите. […]

Прочитај повеќе